Recenzie, skúsenosti s Okay.sk

http://www.okay.sk
Rozloženie obchodu36%
36%
Dodacia doba4 dni4 dni
Kvalita komunikácie26%
26%
Ceny29%
29%
Celkové hodnotenie41%
41%
Spokojnosť s vybavením reklamácie na 10%, vybavené priemerne za 20 dní.

11 Zákazníkov neodporúča tento eshop

Vaša recenzia

doporučuje eshop

Tibor 19. apríla 2021

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Pri zrušení kúpnej zmluvy žiadny problém. Vysvetlili čo potrebujem. Som zvedavý za koľko dní mi prídu peniaze, ale doteraz super komunikácia.

nedoporučuje eshop

Ján 1. marca 2021

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Nikdy viac,zavádzajú ľudí. Nútia brať tovar na splátky prvý krát zaplatiť 20e na druhý mesiac zvyšok a naraz pošlú o 30e viac.Klamú a zavádzajú!!!👎

nedoporučuje eshop

Marek 17. decembra 2020

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Tovar objednaný 28.11.2020 a doteraz ho nemám. A to mal prísť 2.11.2020. Tovar objednaný z eshop.

nedoporučuje eshop

Dana 26. novembra 2020

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Kuriér maximálne nechochotny. Pritom za dovoz a vynasku tovaru som mala zaplatene. Tovar mi zlozil pred vchodové dvere do bytu

nedoporučuje eshop

pier 10. novembra 2020

20%

Rozloženie obchodu

3 dniDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Spokojenost s vyřízením reklamací na 0%, vyřízené za 20dny

reklamoval som tovar už 3 krat a pristup je stale rovnaky – maximalna neserioznost. Nikdy viac, takuto neprijemnu skusenost neprajem nikomu. Predavači by zo mňa najradšej urobili uplne neznaleho truhlika , na zakaznickej linke arogantny prístup, ked sa chcete dovolat do predajne – cislo neexistujuce atd. CELE ZLE!!!

nedoporučuje eshop

Timea 10. novembra 2020

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Otras,nikdy viac…človek objedná gauč a oni ho neinformujú,že vynášku si má zabezpečiť a montážnikovi sa nedá dovolať…proklientsky prístup 0 bodov

nedoporučuje eshop

Gabriel 24. apríla 2020

15%

Rozloženie obchodu

20 dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Spokojenost s vyřízením reklamací na 20%, vyřízené za 20dny

Nikdy VIAC! radsej aliexpress ako tento bordel…Zavádzanie spotrebiteľa zo strany predajcu na dennom poriadku!
Zakupil som si produkt za ktory som zaplatil, nasledne zmenili cenu na vyssiu, stornovali objednavku a peniaze doteraz nevratili!
Obratil som sa na SOI. utekajte od Okay na mile daleko!!!

nedoporučuje eshop

Rasto 24. januára 2020

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Vytocil si niekto vysiu zlavu ako 10% alebo dopravu zadarmo naco ten kolotoc davaju ked uz minimalne 10krat som tocil a vzdy doprava alebo 10%hlavne ze pisu az do 50%ale asi este nikto nevytocil 50%zle zle zly obchod

nedoporučuje eshop

Andrej 17. júla 2019

53%

Rozloženie obchodu

5 dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

už nikdy viac okay. je to neseriozni obchod ktorý zavádza . kupili sme chladnicku za 699 euro a nikto vám nepovie že si zaplatíte dovoz a odvoz starej aj pomoc pracovníkovi za pomoc pri vynáske tovaru. hanba

doporučuje eshop

Miriam Terpaková 29. apríla 2019

  • super ceny
85%

Rozloženie obchodu

3 dniDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Veľká spokojnosť s prackou značky elektrolux. Verná tejto značke a nikdy žiadnej inej.

12

Vaše hodnotenie obchodu

Aká je vaša skúsenosť?
    +
      +
      Prehľadnosť obchodu
      Dodacia doba
      dni
      Kvalita komunikácie
      Ceny
      Skusenosti s reklamáciou
      Doba vybavenia reklamácie
      dni

      Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *.

      Naša odborná recenzia

      • V predajniach si môžete zakúpiť aj produkty, ktoré už boli používané, ale vrátané. Sú za výrazne nižšie ceny rádovo niekoľko desiatok percent a tovar je označený
      • Pohodlný nákup na splátky
      • Garancia nízkej ceny tovaru
      • Spôsob vrátenia prípadnej platby závisí od spôsobu nákupu, čiže ak ste si tovar zakúpili a zaplatili osobne, peniaze získate naspäť iba osobne

      Tento internetový obchod je na trhu už viac ako 18 rokov a vypracoval sa medzi jeden z najväčších elektro obchodov na Slovensku, ale aj v Čechách. Okrem internetového obchodu sieť prevádzkuje aj 120 kamenných prevádzok po celom Slovensku.

      Nákup na splátky

      Tovar, ktorý si chcete zakúpiť cez internetovú stránku alebo osobne v kamenných predajniach si môžete zakúpiť aj na splátky prostredníctvom BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA, Home Credit, Cofidis alebo Consumer Finance Holding. Minimálna výška úveru je 100 € a maximálna je 6 639 €. Zakúpený tovar si môžete financovať spotrebiteľským úverom až do hodnoty 100% kúpnej ceny pri splnení podmienok požadovaných splátkovými spoločnosťami. Žiadosť o splátky môžete vyplniť priamo v predajni. Ak si splátková spoločnosť údaje zo žiadosti nepotrebuje preveriť, úver je poskytnutý do niekoľkých minút.

      Doprava

      Dopravu si volíte podľa toho, čo vám najviac vyhovuje. Cenu za dopravu si zistíte priamo na predajni. Vzhľadom k tomu, že internetový obchod sa snaží poskytovať čo najnižšie cenu, cena za dopravu je spoplatnená. Samozrejme, tovar je možné odniesť si aj na vlastné náklady, pokiaľ má na to zákazník kapacitu. Cena za dopravu zahŕňa vybalenie a základné zapojenie spotrebiča a tovar k vám príde najneskôr do troch pracovných dní od objednania.

      Vybavovanie reklamácií

      Reklamáciu je možné vybaviť v ktorejkoľvek predajni a je potrebné priniesť si so sebou záručný list s vyznačeným dátumom predaja, prípadne nepotvrdený záručný list s originálnou účtenkou. Reklamácie sú štandardne vybavované do 20 pracovných dní a originálny obal nie je potrebné pribaliť.

      Tovar môžete v 14-dňovej lehote vymeniť za iný výrobok, pričom sa len vyrovná cenový rozdiel resp. vrátiť ho v rámci bezplatného vyskúšania tovaru

      POZOR! – tovar musí byť kompletný, nepoškodený, v pôvodnom obale a s čistým, t. j. doposiaľ nepotvrdeným záručným listom