Recenzie, skúsenosti s Okay.sk

http://www.okay.sk
Rozloženie obchodu30%
30%
Dodacia doba4 dni4 dni
Kvalita komunikácie25%
25%
Ceny27%
27%
Celkové hodnotenie38%
38%
Spokojnosť s vybavením reklamácie na 7%, vybavené priemerne za 10 dní.

22 Zákazníkov neodporúča tento eshop

Vaša recenzia

doporučuje eshop

Štefan C 12. septembra 2022

  • Rýchle dodanie
  • Spoľahlivosť
  • Doručenie na presný čas
98%

Rozloženie obchodu

2 dniDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Objednával som z OKAY novú hernú konzolu pre deti. Playko dorazilo v priebehu pár dní presne ako bolo naplánované čo mi vzhľadom k pracovnej vyťaženosti vyhovovalo 🙂 Komunikácia s obchodom bola veľmi rýchla a efektívna.. určite odporúčam. Ďeti sú takisto spokojné 🙂 Predtým som mal skôr negatívnu skúsenosť s inými eshopmi, niekedy som musel po týždni objednávku po viac ako týždni stornovať lebo tovar nie a nie prísť, v OKAY sú prvý ktorý tovar dodali načas ako sľúbili.

nedoporučuje eshop

cerovský 12. septembra 2022

30%

Rozloženie obchodu

20 dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Spokojenost s vyřízením reklamací na 20%, vyřízené za 20dny

Okay – OTRAS. najhoršia firma od ktorej som za posledných 10 rokov niečo kupoval.
Na miesto dodania cca 1 týždeň bolo 2 mesiace.
Komunikácia email / inforlinka – otras. klamú vás ako majú toto veľa a ako dávajú urgent, že nech to pošlú, že je to na sklade, … a toto 2 mesiace.
Nakoniec poslali aj iný produkt.
Reklamácia: nechceli mi ju na pobočke zobzať, že som nedoniesol Faktúru. Ale faktúru mi ich firma neposlala ani po 2,5 mesiaci od objednávky.
Informácie o riešení reklamácie: úplne nulové, nič ani tuk, ani potrebdenie, nič, nič.

Ak sa nechcete nechať oklamať, tak eshop OKAY obíďte tak ďaleko ako sa len dá.

nedoporučuje eshop

Lenka 12. septembra 2022

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Klamú zákazníka!! Už nikdy neobjednám tovar cez obchod OKAY. Pretože sme si 21.12.2021 objednali komodu, hneď v ten deň zaplatili. Peniaze mi stiahli z účtu hneď. Dodanie bolo do 18.1.. tovar bol ževraj skladom. Klamári !!! Dnes je 17.2 po telefonáte na zákaznícku linku mi oznámili že 15.2 bola objednávka stornovana. Neviem kým, neviem prečo! Peniaze na účte stále nemám. Informáciu o Tom že produkt nepríde tiež. Oklamali ma!!! Neodporúčam nikomu… zaplatiť niečo a o skoro tri mesiace nedostať tovar a ani nevedieť či sa mu vrátia peniaze.

nedoporučuje eshop

Andrea 27. apríla 2022

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Spokojenost s vyřízením reklamací na 0%, vyřízené za dny

Nikdy viac objednáte tovar a čakáte už dva týždne nič nikdo sa vám neozve a keď prídem osobné do predajne predávajúci na vás pozerajú ako na buka čo chcem nikdy viac neodporúčam tento obchod 😤 vymeniť manažéra vyzitka jeho na vás ako zákazníkov sere

nedoporučuje eshop

Katarína 13. apríla 2022

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Tovar objednaný ešte 8.11….doteraz ho nemám.. písala som 3 emaily odpoved vždy po dvoch týždňoch a samé výhovorky…vraj pourguju…volala som 3x…vraj vybavia skoré dodanie.. nikdy viac neobjednam… pokiaľ neprídu peniaze naspäť pôjdu na SOI

nedoporučuje eshop

Mária Barnašová 13. apríla 2022

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Internetová stránka nanič! Pracovníci nanič! Žiadala som o zrušenie objednávky, ktorú mu ešte ich kolega, pri telefonickom rozhovore, ževraj zrušil. Tovar mi prišiel domov.
Keď chcete poslať naspäť – vrátiť objednávku zaplatíte 9€ za poštovné pretože to musíte poslať do Česka. Už nikdy viac! Neodporúčam tento obchod!

nedoporučuje eshop

Katarína 13. apríla 2022

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Spokojenost s vyřízením reklamací na 0%, vyřízené za dny

Prosím vás, nenakupujte v Okay aspoň čo sa týka kuchynskej linky…Šmejd tovar,rozmery sú úplne iné,ako sú uvedené, nedá sa poskladať, medzeri medzi dvierkami, nenaŕtané diery na pánty,namiesto 90×90 rohov.skr.dodali 78×78 cm…no hnus,aký tovar dokážu predávať. Materiál,drevo sa rozsypáva,ani neviem dokedy vydrží .Napísala som reklamáciu pred troma týždňami,dodnes mi napisalali jeden mail,že to budú riešiť a že na reklamáciu.maju 1mesiac. No byť bez vody,plynu 1 mesiac,resp.už 7 týždňov, je to na samovraždu. Uvažujem, že napíšem na slov.inšpekciu,nech si pykajú za smejd tovar a za to,ako podražaju ľudí. NEKUPUJTE NIC V OKAY !!!!
Ďakujem.

nedoporučuje eshop

Jozef 3. decembra 2021

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Dopravca nas infornoval ze tovar budeme mat do 1,30h po 4hodinach zavolala ze tovar nedorucia este predtym nam povedala ze nemame zaplateny beztarostny servis, tak sme si poradili sami i ked zaplatene bolo… A potych 4 hodinach zavolalai ze to sa vztahuje iba na rekl. A ze nevedia kedy nam tovar dovezu, vraj nevedia kedy budu mat cestu… Nikdy viac platba a kupa v eshope!

nedoporučuje eshop

Katarína 3. decembra 2021

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Kuchynská linka objednaná ešte 18.6.21 a dodnes nedodaná. Majú písané, že dodanie 6-8 týždňov a neboli schopní ani za viac ako 4 mesiace. Každý týždeň im človek musel vypisovať kedy to mienia poslať a zakaždým len prázdne sľuby ako to do konca týždňa pošlú. Zákaznícky servis slúži tak akurát na dve veci, ale nie na pomoc zákazníkovi. Za vyše štyri mesiace by nábytok už vystružlikali aj v Číne z paliciek od nanukov. Žiadala som daný servis, že ak nie sú schopní vybaviť expedovanie tovaru zo skladu keďže mi tvrdili, že tovar je na sklade len ho nevedia expedovat, nech mi dajú kontakt na sklad vykomunikujem si to aj sama. Lenže predpokladám, že na sklade nič nebolo a od výrobcu ani nič neobjednali lebo sa na celú objednávku vyprdli. No snáď sa aspoň potešia z kontroly SOIky a že im tam prevetrajú ten ich bordel. Takže tento obchod budem “určite ” odporúčať aj ďalej. A samozrejme si odtiaľ nikdy nič nekúpim a takéto recenzie dám všade kam bude možné aby sa neoklamali aj ďalší zákazníci.

nedoporučuje eshop

Renáta 12. októbra 2021

5%

Rozloženie obchodu

20 dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Objednala som si kuchyňu 25.5.2021 ……. čakám,,,,, Rada by som sa jej aj dočkala, rozpätie 6-12 týždňov je dostatočné aj pre kuchyňu na mieru nieto ešte štandardne vyrábanú. Taktiež ide o zavádzanie zákazníka “keď je “1 na sklade” 300km ďaleko, ale po zavolaní nie je “kompletná”. Treba robiť taký servis a ponuku akú aj dokážem uspokojiť.

123

Vaše hodnotenie obchodu

Aká je vaša skúsenosť?
    +
      +
      Prehľadnosť obchodu
      Dodacia doba
      dni
      Kvalita komunikácie
      Ceny
      Skusenosti s reklamáciou
      Doba vybavenia reklamácie
      dni

      Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *.

      Naša odborná recenzia

      • V predajniach si môžete zakúpiť aj produkty, ktoré už boli používané, ale vrátané. Sú za výrazne nižšie ceny rádovo niekoľko desiatok percent a tovar je označený
      • Pohodlný nákup na splátky
      • Garancia nízkej ceny tovaru
      • Spôsob vrátenia prípadnej platby závisí od spôsobu nákupu, čiže ak ste si tovar zakúpili a zaplatili osobne, peniaze získate naspäť iba osobne

      Tento internetový obchod je na trhu už viac ako 18 rokov a vypracoval sa medzi jeden z najväčších elektro obchodov na Slovensku, ale aj v Čechách. Okrem internetového obchodu sieť prevádzkuje aj 120 kamenných prevádzok po celom Slovensku.

      Nákup na splátky

      Tovar, ktorý si chcete zakúpiť cez internetovú stránku alebo osobne v kamenných predajniach si môžete zakúpiť aj na splátky prostredníctvom BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA, Home Credit, Cofidis alebo Consumer Finance Holding. Minimálna výška úveru je 100 € a maximálna je 6 639 €. Zakúpený tovar si môžete financovať spotrebiteľským úverom až do hodnoty 100% kúpnej ceny pri splnení podmienok požadovaných splátkovými spoločnosťami. Žiadosť o splátky môžete vyplniť priamo v predajni. Ak si splátková spoločnosť údaje zo žiadosti nepotrebuje preveriť, úver je poskytnutý do niekoľkých minút.

      Doprava

      Dopravu si volíte podľa toho, čo vám najviac vyhovuje. Cenu za dopravu si zistíte priamo na predajni. Vzhľadom k tomu, že internetový obchod sa snaží poskytovať čo najnižšie cenu, cena za dopravu je spoplatnená. Samozrejme, tovar je možné odniesť si aj na vlastné náklady, pokiaľ má na to zákazník kapacitu. Cena za dopravu zahŕňa vybalenie a základné zapojenie spotrebiča a tovar k vám príde najneskôr do troch pracovných dní od objednania.

      Vybavovanie reklamácií

      Reklamáciu je možné vybaviť v ktorejkoľvek predajni a je potrebné priniesť si so sebou záručný list s vyznačeným dátumom predaja, prípadne nepotvrdený záručný list s originálnou účtenkou. Reklamácie sú štandardne vybavované do 20 pracovných dní a originálny obal nie je potrebné pribaliť.

      Tovar môžete v 14-dňovej lehote vymeniť za iný výrobok, pričom sa len vyrovná cenový rozdiel resp. vrátiť ho v rámci bezplatného vyskúšania tovaru

      POZOR! – tovar musí byť kompletný, nepoškodený, v pôvodnom obale a s čistým, t. j. doposiaľ nepotvrdeným záručným listom