Recenzie, skúsenosti s Datart.sk

http://www.datart.sk
Rozloženie obchodu32%
32%
Dodacia doba2 dni2 dni
Kvalita komunikácie32%
32%
Ceny33%
33%
Celkové hodnotenie47%
47%
Spokojnosť s vybavením reklamácie na 7%, vybavené priemerne za 14 dní.

8 Zákazníkov neodporúča tento eshop

Vaša recenzia

nedoporučuje eshop

Daniel 7. mája 2021

20%

Rozloženie obchodu

3 dniDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Spokojenost s vyřízením reklamací na 0%, vyřízené za 20dny

Reklamácia 30 dní a nič !!

doporučuje eshop

Monika J.-Nižná Slaná. 19. apríla 2021

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Kúpili sme notbuk,mobily práčku LG a najnovšie náš prvý plynový sporák s teplovzdusnou rúrou AEG,ktorý odporúčam úžasne pečie.Oceňujem rýchle dodanie,cena prijateľná.Som spokojná,aj s mall a nay.Ďakujem.

nedoporučuje eshop

aaa 19. apríla 2021

25%

Rozloženie obchodu

3 dniDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Spokojenost s vyřízením reklamací na 20%, vyřízené za 20dny

V novembri 2020 som kupoval tovar u tohoto predajcu. Je polovica marca 2021 a po lapsusoch servisneho strediska a neochotou radikalneho riesenia u tohoto obchodu koncim. Haloooo prebudte sa uz nieje socializmus a Datart niej jediny na trhu. Vobec, ale vobec neodporucam.

doporučuje eshop

Jana 8. februára 2021

  • Dobre
100%

Rozloženie obchodu

1 deňDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Dobrí deň,chcem vyhodnotiť produkt značky LG XBOOM CK43 minisystém ktorí som si zakúpil v Datarte .Produkt je kvalitný a aj jeho obsluha je jednoduchá. Minisystém má veľmi dobré funkcie a tiež aj skvelý zvuk.
Obchod Datart je spoľahlivý preto lebo čo napíšu to aj dodržia.

nedoporučuje eshop

Miroslav 26. mája 2020

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Nikdy viac. Produkt ktorý som si u nich objednal nemali na sklade(na stránke ho mali). Poslal som im dva maily že tovar nechcem nakoľko som si ho hneď objednal v inom obchode. Aj napriek tomu ho poslali. Tovar som prebral, myslel som ze mi kuriér doviezol produkt z iného obchodu. A tak som to musel baliť a poslať im to naspäť. V yhovorili sa na koronakrizu??? A peniaze vraj pošlú do 14 dní, zatiaľ budú s mojimi peniazmi narábať. Banda darebákov.

nedoporučuje eshop

Ivo 20. apríla 2020

20%

Rozloženie obchodu

3 dniDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

V roku 2018 som si objednal cez e-shop chladničku Beko.Pri vybaľovaní z ochranného polystyrénu vybrali povrchovo poškodený výrobok,ktorý mi chceli predať so zľavou!!Vrátil som chladničku a čakal ďalšie 3-týždne na novú.Problém nastal aj s touto.Nedávno prasklo tesnenie dverí a s reklamáciou som nepochodil aj keď chladnička je stále v záruke! Z reklamačného oddelenia mi odkázali po zhliadnutí foto,že som si to poškodil sám a nemám nárok na opravu aj keď výrobok je v záruke!Datart to celé hodil na firmu Beko ,aj keď som výrobok kupoval u nich a nie v Beko!! Vedel som že tieto výrobky sa montujú v Poľsku,ale potreboval som výrobok určitéj hlbky a preto som túto chladničku kúpil.Riskol som to a nevyšlo! Už nikdy viac výrobok Beko a nikdy nákup cez e-shop DATART !!!!!!!!!!!!

doporučuje eshop

Mirka 28. júla 2019

48%

Rozloženie obchodu

4 dniDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Troska problem v komunikacii. Raz termin dorucenia tak raz onak. Dorucenie bolo rano. Skoro rano a prisli 45 skor nez mali urobili mi budicek. Nevedeli trafit na adresu. Operatorka mi povedala ze mi tovar donesu k dveram bytu. Oni mi od spodu brany zvonia nech si pridem pre pracku dole. Isiel manzel za nimi a povedal co nam povedala operatorka. Oni ze chcu zaplatit za pracku. Oki manzel vybehol do bytu pre peniaze. Odniesol im no nemali vydat ze musi mat presne. Nikdy sa mi to nestalo zeby mi nemali vydat. Cele zle. Nakoniec po dlhom rozpravani posunuli pracku do vytahu. Mame nakladny vytah takze v pohodke ziadne schody. Nakoniec mi pracku zlozili za dvere bytu no trvalo to a uplne zbytocne dlho. Nikdy predtym som podobne problemy s datartom nemala no spravanie tychto dvoch zamestnancov mala sklamalo. Zial prisli o dlhorocneho klienta. Odteraz nakupujem od ich konkurencie. Tiez som pracovala v sluzbach a nespravala som sa takto k zakaznikom. Nedovolila by som si to. Datart by mohol pouvazovat nad skolenim svojich dorucovatelov v spravani ku zakaznikom.

nedoporučuje eshop

Mária 17. júla 2019

20%

Rozloženie obchodu

3 dniDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Spokojenost s vyřízením reklamací na 0%, vyřízené za 3dny

Jedna katastrofa. Cez eshop som rezervovala ventilátor, pri ktorom bolo uvedené že sa jedná o posledný kus, s tým že môže ísť o vystavený kus. Keďže išlo o ventilátor nejako by to ani nevadilo veď to tam len stojí. Keď sme ho na druhý deň chceli poskladať bolo zjavné že ide o používaný kus. Nie že by bol nejako od prachu ale boli na ňom škrabance a po spustení sa veľmi triasol už na prvom stupni. Ešte v ten deň sme išli naspäť do obchodu s tým že ide o používaný kus a samozrejme keď videli o aký tovar ide asi im bolo jasné o čo ide. Prišlo mi to ako keby sa ním ovievali dva roky niekde v sklade a potom sa našiel človek čo ho objednal tak ho len pekne zabalili do škatule a predali. Nakoniec vrátili peniaze.

doporučuje eshop

Martina 25. júna 2019

85%

Rozloženie obchodu

3 dniDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

S nákupom v predajni Datart Trencin OC Max som bola velmi spokojna. Dakujem manazerovi, ktorého pristup a poradenstvo bolo fakt ukazkove.

nedoporučuje eshop

Henrieta 13. januára 2019

5%

Rozloženie obchodu

0 dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Internetový obchod DATART v živote nikomu neodporučím, naopak, s každým, o kom budem vedieť, že chce v tomto obchode objednávať sa veľmi rada podelím o svoje negatívne skúsenosti, a ja si u nich nikdy viac nič neobjednám. Dňa 10.12.2018 sme si v internetovom obchode DATART objednali kombinovanú chladničku LG GBB59SWRZS – Telefonicky sme sa spojili s operátorkou, nakoľko na stránke svietil oznam, že síce momentálne tovar nemajú, ale očakávajú jeho dodanie 17.12.2018. Operátorka nás ubezpečila, že objednávku majú zaregistrovanú, všetko je O.K. a keď tovar príde budú nás kontaktovať a bude nám zaslaný. Od tohto momentu všetka komunikácia zo strany obchodu ostala na mŕtvom bode. Keď nás z obchodu nekontaktovali ani po 17-tich dňoch, manžel kontaktoval ich, operátorka nás ubezpečila, že objednávku majú, tovar takisto a dohodla s nami. termín doručenia 29.12.2018 medzi 14:00 hod. a 19:00 hod.. Tovar neprišiel, opäť absolútna absencia akéhokoľvek vysvetlenia, alebo kontaktovania nás zo strany firmy (zbytočne sme sedeli 5 hodín doma, aby sme boli k dispozícii). Manžel volal na zákaznícku linku, kde nám operátorka vysvetlila, že jej kolegyňa sa pomýlila, tovar stále nemajú – hoci na internetovej stránke obchodu zeleným svietila informácia : TOVAR IHNEĎ K DODANIU – a dohodla termín dodania na dnes – čiže 05.01.2019 medzi 14:00 hod. a 19:00 hod.. Keďže nás obchod ani kuriér opätovne absolútne nekontaktovali ohľadne dodávky tovaru, manžel pre istotu kontaktoval zákaznícku linku – o 16:18 hod. , kde ho operátorka uistila, že tovar dnes na 100% bude dodaný. Opäť smola – neprišiel. Ani tovar, ani telefonát s vysvetlením, ani mail , telefonát od kuriéra ani nehovorím…. O 18:55 sme opäť kontaktovali zákaznícku linku (MY SME KONTAKTOVALI ICH, NIE ONI NÁS, ako je v slušných obchodoch zvykom) , kde si operátorka zapísala naše číslo s tým, že nás bude kontaktovať. Cca za 10 minút nás informovala – tovar nebude dodaný pre údajnú poruchu vozidla. Takže – som maximálne nahnevaná, že ani po mesiaci nie je internetový obchod tak veľkého predajcu, ako DATART je, schopný doručiť tovar, ktorý inde dostupný je. Asi im za to 400 € a dobrá povesť obchodu nestojí . V dnešnej dobe, kedy sa internetové obchody priam bijú o zákazníkov čo najlepšími a najrýchlejšími službami – veľmi smutné. Objednávku sme stornovali, napriek tomu, že sme tovar chceli. pretože nie sme si istí, či by sme ho do roka vôbec od uvedeného predajcu dostali.

12

Vaše hodnotenie obchodu

Aká je vaša skúsenosť?
    +
      +
      Prehľadnosť obchodu
      Dodacia doba
      dni
      Kvalita komunikácie
      Ceny
      Skusenosti s reklamáciou
      Doba vybavenia reklamácie
      dni

      Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *.

      Naša odborná recenzia

      • široký výber
      • dobré ceny
      • slabšia komunikácia

      Datart.sk patrí k naj využívanejším internetovým obchodom na slovenskom trhu, ktorý sa týka predaja elektroniky. Ide o obchod, ktorý je na trhu už od roku 1990. V roku 2003 bola spoločnosť dokonca ocenená ako najlepší predajca roku pre predaj elektroniky.

      Prednosti Datart.sk

      • doprava zdarma
      • inštalácia voľne stojacich spotrebičov
      • záruka stáleho obrazu
      • záruka stáleho hovoru
      • predĺžená záruka
      • rýchle vybavenie reklamácie
      • ekologická likvidácia starých spotrebičov

      Internetová stránka

      Nakupovanie na Datart.sk je veľmi výhodné a najmä jednoduché. A to vďaka prepracovanej no zároveň jednoduchej internetovej stránke, kde nemožno badať problémy pri orientácii na stránke. Na ľavej strane sa nachádza bočná lišta, kde môžete nájsť všetky kategórie, vďaka ktorým môžete rýchlejšie a jednoduchšie vyhľadávať jednotlivé produkty, ktoré si chcete zakúpiť. Okrem takejto formy vyhľadávania môžete tovar vyhľadávať prostredníctvom vyhľadávacieho okna, ktoré sa nachádza v hornej časti inernetovej stránky Datart.sk.

      datart menu

      Nakupovanie na Datart.sk

      Nakupovanie na Datart.sk je naozaj jednoduché a rýchle, nakoľko spočíva v pár jednoduchých krokoch. To znamená, že pár prekliknutí, zadanie adresy a objednávka je vybavená. Čo sa zas týka komunikácie s predajcom, tá je naozaj výborná, pretože zamestnanci, ktorí pre Datart.sk pracujú sú :

      • komunikatívni
      • ochotní
      • pozitívni
      • vyškolení

      Taktiež na predajniach môžete stretnúť ochotných a pozitívnych pracovníkov, ktorí sú vždy pripravení pomôcť, poradiť a zodpovedať všetky otázky zákazníkov, či potenciálnych zákazníkov.

      Ako postupovať pri nákupe?

      1. V prvom rade je potrebné vyhľadať tovar, ktorý si chcete kúpiť, či už prostredníctvom vyhľadávacieho okna alebo cez kategórie na bočnej lište.
      2. V prípade, že si nájdete produkt, ktorý si chcete zakúpiť, ďalší postup je už veľmi jednoduchý, stačí zvoliť tlačidlo kúpiť a budete presmerovaný do nákupného košíka.
      3. V nákupnom košíku už len stačí dokončiť objednávku a teda : zadať adresu doručenia, spôsob platby, spôsob dopravy a potvrdiť objednávku s povinnosťou platby.

      Môžete vyberať z nasledovných spôsobov platby :

      • dobierka
      • platba kartou
      • bankový prevod
      • cetelem
      • paypal

      Spôsoby dopravy tovaru :

      • doprava DATART
      • osobný odber
      • slovenská pošta
      • DPD