Recenzie, skúsenosti s Datart.sk

http://www.datart.sk
Rozloženie obchodu50%
50%
Dodacia doba2 dni2 dni
Kvalita komunikácie38%
38%
Ceny44%
44%
Celkové hodnotenie56%
56%

3 Zákazníkov neodporúča tento eshop

Vaša recenzia

nedoporučuje eshop

Henrieta 13. januára 2019

5%

Rozloženie obchodu

0 dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Internetový obchod DATART v živote nikomu neodporučím, naopak, s každým, o kom budem vedieť, že chce v tomto obchode objednávať sa veľmi rada podelím o svoje negatívne skúsenosti, a ja si u nich nikdy viac nič neobjednám. Dňa 10.12.2018 sme si v internetovom obchode DATART objednali kombinovanú chladničku LG GBB59SWRZS – Telefonicky sme sa spojili s operátorkou, nakoľko na stránke svietil oznam, že síce momentálne tovar nemajú, ale očakávajú jeho dodanie 17.12.2018. Operátorka nás ubezpečila, že objednávku majú zaregistrovanú, všetko je O.K. a keď tovar príde budú nás kontaktovať a bude nám zaslaný. Od tohto momentu všetka komunikácia zo strany obchodu ostala na mŕtvom bode. Keď nás z obchodu nekontaktovali ani po 17-tich dňoch, manžel kontaktoval ich, operátorka nás ubezpečila, že objednávku majú, tovar takisto a dohodla s nami. termín doručenia 29.12.2018 medzi 14:00 hod. a 19:00 hod.. Tovar neprišiel, opäť absolútna absencia akéhokoľvek vysvetlenia, alebo kontaktovania nás zo strany firmy (zbytočne sme sedeli 5 hodín doma, aby sme boli k dispozícii). Manžel volal na zákaznícku linku, kde nám operátorka vysvetlila, že jej kolegyňa sa pomýlila, tovar stále nemajú – hoci na internetovej stránke obchodu zeleným svietila informácia : TOVAR IHNEĎ K DODANIU – a dohodla termín dodania na dnes – čiže 05.01.2019 medzi 14:00 hod. a 19:00 hod.. Keďže nás obchod ani kuriér opätovne absolútne nekontaktovali ohľadne dodávky tovaru, manžel pre istotu kontaktoval zákaznícku linku – o 16:18 hod. , kde ho operátorka uistila, že tovar dnes na 100% bude dodaný. Opäť smola – neprišiel. Ani tovar, ani telefonát s vysvetlením, ani mail , telefonát od kuriéra ani nehovorím…. O 18:55 sme opäť kontaktovali zákaznícku linku (MY SME KONTAKTOVALI ICH, NIE ONI NÁS, ako je v slušných obchodoch zvykom) , kde si operátorka zapísala naše číslo s tým, že nás bude kontaktovať. Cca za 10 minút nás informovala – tovar nebude dodaný pre údajnú poruchu vozidla. Takže – som maximálne nahnevaná, že ani po mesiaci nie je internetový obchod tak veľkého predajcu, ako DATART je, schopný doručiť tovar, ktorý inde dostupný je. Asi im za to 400 € a dobrá povesť obchodu nestojí . V dnešnej dobe, kedy sa internetové obchody priam bijú o zákazníkov čo najlepšími a najrýchlejšími službami – veľmi smutné. Objednávku sme stornovali, napriek tomu, že sme tovar chceli. pretože nie sme si istí, či by sme ho do roka vôbec od uvedeného predajcu dostali.

nedoporučuje eshop

Mariana 4. októbra 2018

  • ceny
  • Neduručili tovar ako slúbili
20%

Rozloženie obchodu

3 dniDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

V Datarte už ni č neobjednám !! dátum objednávky 23.8.2018 dátum doručenia na predajňu 24.8. ale do dnes tam nie je a to je 28.8.2018. je pravda že pri dátume doručenie nebol rok doručenia 🙁

doporučuje eshop

Lena 4. októbra 2018

85%

Rozloženie obchodu

3 dniDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

zakupila som si notebook ktory som si vyzdvihla na druhy den v predajni datart pretoze ho nemali na sklade, pri pouzivani som zistila ze predomnou ho uz niekto pouzival, ten niekto ho musel vratit do predajne a automaticky ho posunuli mne ako novy tovar…pri kupe ked mi oznamili ze na sklade nieje ale zajtra pride , tak mi chceli ponuknut aj vystaveny model, mohli mi povedat ze model ktory pride niekto vratil a ja by som sa rozhodla a pockala na novsi aj keby mi ho objednali a mal prist o tyzden na predajnu. notebook pracuje ako ma lenze ma nahnevalo to ze clovek zaplatil za instalaciu windowsu ktory tam uz bol nainstalovany cize oni mali o robotu menej a o peniaze viac. A KED UZ CHCETE PREDAVAT TAKE TOVARY PREDTYM VYMAZTE aspon HISTORIU.

nedoporučuje eshop

Dagmara 4. októbra 2018

  • neodporučam obchod
50%

Rozloženie obchodu

3 dniDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Datart už nikdy! Dôvody su takmer totožné ako v predchádzajúcich hodnoteniach. Doručenie namiesto 2 dní trvalo takmer týždeň bez oboznámenia ma o zmene termínu doručenia, čím porušili svoje všeobecné obchodné podmienky. Naviac mi Doručili tovar, ktorý bol už evidentne viditeľne používaný!! Takže nespĺňal ani požadovanú kvalitu, čím taktiež porušili svoje obchodné podmienky. A aký „prúser“ ešte vyrobila prepravná spoločnosť pri doručení, radšej nejdem ani komentovať. Kompletne celé zle. Informovanie zákazníka a komunikácia zo strany spoločnosti datart „nula bodov“.

Vaše hodnotenie obchodu

Aká je vaša skúsenosť?
    +
      +
      Prehľadnosť obchodu
      Dodacia doba
      dni
      Kvalita komunikácie
      Ceny
      Skusenosti s reklamáciou
      Doba vybavenia reklamácie
      dni

      Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *.

      Naša odborná recenzia

      • široký výber
      • dobré ceny
      • slabšia komunikácia

      Datart.sk patrí k naj využívanejším internetovým obchodom na slovenskom trhu, ktorý sa týka predaja elektroniky. Ide o obchod, ktorý je na trhu už od roku 1990. V roku 2003 bola spoločnosť dokonca ocenená ako najlepší predajca roku pre predaj elektroniky.

      Prednosti Datart.sk

      • doprava zdarma
      • inštalácia voľne stojacich spotrebičov
      • záruka stáleho obrazu
      • záruka stáleho hovoru
      • predĺžená záruka
      • rýchle vybavenie reklamácie
      • ekologická likvidácia starých spotrebičov

      Internetová stránka

      Nakupovanie na Datart.sk je veľmi výhodné a najmä jednoduché. A to vďaka prepracovanej no zároveň jednoduchej internetovej stránke, kde nemožno badať problémy pri orientácii na stránke. Na ľavej strane sa nachádza bočná lišta, kde môžete nájsť všetky kategórie, vďaka ktorým môžete rýchlejšie a jednoduchšie vyhľadávať jednotlivé produkty, ktoré si chcete zakúpiť. Okrem takejto formy vyhľadávania môžete tovar vyhľadávať prostredníctvom vyhľadávacieho okna, ktoré sa nachádza v hornej časti inernetovej stránky Datart.sk.

      datart menu

      Nakupovanie na Datart.sk

      Nakupovanie na Datart.sk je naozaj jednoduché a rýchle, nakoľko spočíva v pár jednoduchých krokoch. To znamená, že pár prekliknutí, zadanie adresy a objednávka je vybavená. Čo sa zas týka komunikácie s predajcom, tá je naozaj výborná, pretože zamestnanci, ktorí pre Datart.sk pracujú sú :

      • komunikatívni
      • ochotní
      • pozitívni
      • vyškolení

      Taktiež na predajniach môžete stretnúť ochotných a pozitívnych pracovníkov, ktorí sú vždy pripravení pomôcť, poradiť a zodpovedať všetky otázky zákazníkov, či potenciálnych zákazníkov.

      Ako postupovať pri nákupe?

      1. V prvom rade je potrebné vyhľadať tovar, ktorý si chcete kúpiť, či už prostredníctvom vyhľadávacieho okna alebo cez kategórie na bočnej lište.
      2. V prípade, že si nájdete produkt, ktorý si chcete zakúpiť, ďalší postup je už veľmi jednoduchý, stačí zvoliť tlačidlo kúpiť a budete presmerovaný do nákupného košíka.
      3. V nákupnom košíku už len stačí dokončiť objednávku a teda : zadať adresu doručenia, spôsob platby, spôsob dopravy a potvrdiť objednávku s povinnosťou platby.

      Môžete vyberať z nasledovných spôsobov platby :

      • dobierka
      • platba kartou
      • bankový prevod
      • cetelem
      • paypal

      Spôsoby dopravy tovaru :

      • doprava DATART
      • osobný odber
      • slovenská pošta
      • DPD