Recenzie, skúsenosti s Sizeer.sk

http://sizeer.sk
Rozloženie obchodu13%
13%
Dodacia doba2 dni2 dni
Kvalita komunikácie13%
13%
Ceny11%
11%
Celkové hodnotenie32%
32%
Spokojnosť s vybavením reklamácie na 10%, vybavené priemerne za 10 dní.

8 Zákazníkov neodporúča tento eshop

Vaša recenzia

nedoporučuje eshop

Alexandra 3. októbra 2022

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Veľmi nekvalitný aj keď vraj značkový tovar. 2 krát som si objednávala topánky značky Fila a nebola som spokojná ani raz. Textilná výstelka v topánkach sa ani nie po 2 mesiacoch predala z každej strany a plast v topánke udiera do členka.

nedoporučuje eshop

Sandra 28. septembra 2022

15%

Rozloženie obchodu

8 dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Otrasné jednanie a vybavenie objednávok. Po 8 dňoch prišiel konečne mail, že bol tovar odoslaný aj to len následne po tom ako obdržali odo mňa 3 maily. Tak som teraz zvedavá na tovar, ktorý čakám.
Nikdy viac. Neodporúčam nikomu!!

nedoporučuje eshop

Alexandra 12. septembra 2022

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Spokojenost s vyřízením reklamací na 0%, vyřízené za dny

Neochota, neprofesionalny pristup chaos.Pri preberani reklamacie nevedela predavacka najst moj tovar.Reklamacny posudok (ak ho tak mozem nazvat) nedava zmysel.Vyjadrenie vôbec nesuvisi zo zavadami,ktore som dala reklamovat.Tovar je starsi ako 12 mesiacov,takze u znalca to urcite nebolo (neni tam ani podpis),ale odborny znalec konstatoval…..

nedoporučuje eshop

Sarah 12. septembra 2022

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Maximálna nespokojnosť, po objednaní balíku mi neprišlo žiadne potvrdenie objednávky, v histórii objednávok žiadna zmienka o tom, že som vôbec niečo objednávala. Vôbec nič už som si nebola ani istá či som ich objednala alebo to bol len sen .. a zrazu len telefonát od kuriéra, ze priniesol balík lenže ako náhle balík neprichádzal a nikde ani zmienka o objednávke tak som šla do obchodu na prevádzku a kúpila ich na prevádzke. A ako náhle to chcete vrátiť nemáte ako keďže nemáte ani číslo objednávky ktoré je potrebné.

nedoporučuje eshop

Michaela 3. decembra 2021

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Nespokojnosť s človekom s Call centra!!! Bez účty k zákazníkovi, klame a odmieta pomôcť!!! Nakoniec ešte telefón aj sám položí!!! A to čakám už mesiac na tenisky! No kôli tomuto prístupu som stratila záujem o ne! Určite si ich radšej objednáme z iného obchodu!!!

nedoporučuje eshop

Erika 20. apríla 2021

  • žiadne
45%

Rozloženie obchodu

3 dniDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Ziadna ucta voči zákazníkovi.Na tovar čakám 2 týždňe,poslali správu že tovar je odoslaný ale ani podaný ešte do dnes nebol. Telefon nedvíhaju,na email nereaguju. Tak som tenisky včera objednala v inom obchode a dnes su už na ceste ku mne. Kašlať na taký obchod kde si zákazníka nevážia.

nedoporučuje eshop

Dagmar 26. novembra 2020

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Na balík čakám už 2 týždne aj keď garantujú doručenie do 2 max. 6 pracovných dní. Po opätovnom písaní mailov, správ na FB a IG a telefonátov (ktoré nezdvíhajú) som dostala jedinú odpoveď a to prosím pekne like. Žiadne vysvetlenie situácie či ospravedlnenie, proste nič. Prístup hodný idiota🤮 Jediný, kto mi bol ochotný poskytnúť informácie bolo DPD, ktoré sa avšak odvolávalo na Sizeer s tým, že mám kontaktovať ich. Horší prístup som vzivote nezažila. Posledný krát som tu niečo kúpila.

nedoporučuje eshop

Martin 7. júla 2020

20%

Rozloženie obchodu

3 dniDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Spokojenost s vyřízením reklamací na 20%, vyřízené za 20dny

maximalne nespolahliva firma co sa tyka reklamacii. NIc vam nauznaju. Velmi zla skusenost.

Vaše hodnotenie obchodu

Aká je vaša skúsenosť?
    +
      +
      Prehľadnosť obchodu
      Dodacia doba
      dni
      Kvalita komunikácie
      Ceny
      Skusenosti s reklamáciou
      Doba vybavenia reklamácie
      dni

      Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *.

      Naša odborná recenzia

      • Jednoduché nakupovanie
      • Značkový sortiment
      • Skvelé ceny
      • Kvalitný zákaznícky servis
      • Nákupný poradca

      Kvalitné a značkové oblečenie dnes nájdete v mnohých obchodoch. Sizeer.sk patrí medzi jeden z nich. Okrem toho však, že má široké spektrum výrobkov, má taktiež skvelé ceny, vďaka ktorým pri nákupe ušetríte omnoho viac.

      SizeerClub

      Prečo sa stať členom SizerClubu? Lebo na ďalšie nákupy dostanete počas prvých 3 mesiacov dodatočnú 10% zľavu na celý nákup. Počas ďalších 3 mesiacov – v prípade, že nestihnete urobiť nákup – 7% zľavu. Po 6 mesiacoch bez nákupu Vaša zľava klesne do -5 %! Pamätajte, že v každej chvíli si môžete zväčšiť zľavu SizeerClub na 10 % nákúpom za min. 50 eur.

      zapisanie sizeer club recenzia

      Prehľadnosť a jednoduchosť v nakupovaní

      Sizeer.sk je internetovým obchodom, ktorý poskytuje naozaj obrovské množstvo rôznych značiek a výrobkov. Jeho hlavná strana je zaplnené veľký množstvom noviniek, produktov a vecí, ktoré vás majú nalákať na kúpu. Na stránke sa však zorientujete celkom rýchlo.

      Základom je menu, ktoré sa ako vo väčšine prípadov, nachádza na vrchnej časti stránky. Ako mnohé e-shopy, tak aj Sizeer.sk, má rozdelenie také, že každá kategória má podkategóriu a následne filtre na jednoduchšie nakupovanie v obrovskom množstve produktov. Nakupovať tu môžete obrovské množstvo rôznych výrobkov do svojej kúpeľne. Nesmieme zabudnúť ani na vyhľadávací panel, do ktorého stačí vložiť len názov výrobku a nájsť si ho tak omnoho rýchlejšie. Ten sa nachádza nad menu, vo vrchnej časti stránky.

      filtre na sizeer

      Na hlavnej stránke nájdete akcie, novinky a taktiež možnosť oberu newslettera. Pre bližšie informácie stačí krátko scrollovať kým sa nedostanete na úplný spodok e-shopu. Tu nájdete kontakt, informácie o internetovom obchode a množstvo iných vecí, ktoré vám pri nákupe môžu pomôcť.

      Jednotlivé produkty si môžete lepšie pozrieť vďaka realistickým fotografiám. Taktiež si ich môžete uložiť do obľúbených produktov. Nechýbajú ani súvisiace produkty, ktoré vyzerajú veľmi podobne ako výrobky, ktoré si plánujete kúpiť. Fotografie vyzerajú realisticky, a preto si daný produkt viete veľmi jednoducho predstaviť napríklad aj na vás.

      Nakupovanie a dodanie

      Nakupovanie v internetovom obchode Sizeer.sk je podobné ako na väčšine e-shopov. Stačí si vybrať produkt, následne ho vložiť do košíka a objednať. Registrácia nie je povinná, no určite sa vám oplatí. Ak sa totižto zaregistrujete, v histórií nákupov vám nebudú chýbať vaše objednávky a budete mať tak prehľad.

      Produkt, ktorý chcete, si taktiež môžete uložiť do obľúbených produktov a následne si ich kúpiť o nejaký čas.

      Možností platby je hneď niekoľko a to platbou na dobierku či platbou online. Dopravu zabezpečuje buď kuriérska spoločnosť či Slovenská pošta.

      Dodanie sa líši v závislosti od dostupnosti jednotlivých výrobkov. O všetkých pohyboch vašej zásielky však budete pravidelne informovaní prostredníctvom mailov. V deň expedície obdržíte informačný mail. Zásielky sa vo väčšine prípadov doručujú na druhý deň.

      Vrátenie a reklamácia

      Na tomto internetovom obchode môžete produkty vrátiť alebo vymeniť. Ak chcete produkty vrátiť, máte na to 30 dní odo dňa prevzatia zásielky. Vrátiť produkt môžete bez udania dôvodu. Stačí, ak vyplníte elektronický formulár a následne ho pošlete.

      Reklamácie sú taktiež povolené. Stačí sa obrátiť na zákaznícky servis či už prostredníctvom telefónu alebo mailu. Následne získate kroky, ktoré je potrebné podniknúť.

      Kontakt so zákazníkmi

      Internetový obchod Sizeer.sk poskytuje zákaznícky servis a to prostredníctvom mailu či telefónneho spojenia. Nechýba ani newsletter, na ktorého odber sa môžete jednoducho prihlásiť a následne mať vždy prehľad o všetkých novinkách. E-shop môžete sledovať aj na sociálnych sieťach.

      Výhodou je aj poradňa, vďaka ktorej zistíte viacero dôležitých informácií a taktiež vám môže pomôcť pri nakupovaní.