Recenzie, skúsenosti s Novynabytok.sk

http://novynabytok.sk
Rozloženie obchodu30%
30%
Dodacia doba1 dni1 dni
Kvalita komunikácie30%
30%
Ceny27%
27%
Celkové hodnotenie47%
47%
Spokojnosť s vybavením reklamácie na 0%, vybavené priemerne za 0 dní.

2 Zákazníkov neodporúča tento eshop

Vaša recenzia

nedoporučuje eshop

Monika Pribilova 24. apríla 2020

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Spokojenost s vyřízením reklamací na 0%, vyřízené za dny

Pisali mi najskôr ,že sedačku mi vymenia za novú vyrobca ju ešte nedodal17.3.2020 potom mi napisali 19.3.2020 že ju mám priviezť na sklad kde ju budú odovzdávať vyrobcovi žiaľ nieje to jednoduché priviezť sedačku do vášho skladu na opravu keď z nášho bydliska to je ku vám 197 km dnes je 22.3.2020 a sedačku som si objednala 3.1.2020 ešte koľko mesiacov budem bez sedačky na tej sedačke nieje ani štítok kdo je vyrobca .Ešte chvíľku počkám ako sa to bude riešiť s reklamáciou potom budem informovať obchodnú inšpekciu.

nedoporučuje eshop

Monika Pribilova 24. apríla 2020

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Spokojenost s vyřízením reklamací na 0%, vyřízené za dny

Pisali mi najskôr ,že sedačku mi vymenia za novú vyrobca ju ešte nedodal17.3.2020 potom mi napisali 19.3.2020 že ju mám priviezť na sklad kde ju budú odovzdávať vyrobcovi žiaľ nieje to jednoduché priviezť sedačku do vášho skladu na opravu keď z nášho bydliska to je ku vám 197 km dnes je 22.3.2020 a sedačku som si objednala 3.1.2020 ešte koľko mesiacov budem bez sedačky na tej sedačke nieje ani štítok kdo je vyrobca .Ešte chvíľku počkám ako sa to bude riešiť s reklamáciou potom budem informovať obchodnú inšpekciu.

Vaše hodnotenie obchodu

Aká je vaša skúsenosť?
    +
      +
      Prehľadnosť obchodu
      Dodacia doba
      dni
      Kvalita komunikácie
      Ceny
      Skusenosti s reklamáciou
      Doba vybavenia reklamácie
      dni

      Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *.

      Naša odborná recenzia

      • široký sortiment
      • lacný nábytok

      Každého z nás zastihne chvíľa, kedy je nútený kupovať nábytok. Či už je to z dôvodu, že ten starý je opotrebovaný, alebo sa sťahuje do nového a potrebuje si zariadiť vlastný príbytok. Hoci nikto z nás nemá rád, keď mu v obchode stojí predavač za chrbtom, prostredníctvom internetu je to iné. Hovoríme o tom z toho dôvodu, že akonáhle sa pripojíte na stránku Novynabytok.sk, okamžite sa vám prostredníctvom “online chat” ozvú a sú pripravení pomôcť zamestnanci.

      Práve týmto sa snažia v každom prípade pomôcť ľuďom, potenciálnym  zákazníkom Novynabytok.sk , to znamená, že sa riadia heslom :“náš zákazník, náš pán.” Toto zaraďujeme medzi obrovské prednosti e-shopu. Pracovníci sú nie len ochotní reagovať, no zároveň sú informovaní o všetkom potrebnom, čo je pri kúpe dôležité a podstatné.  Určite túto stránku chválime po viacerých pozitívnych skúsenostiach. Okrem už menovaných predností, je jednou z najväčší široký sortiment tovaru, z ktorého je možné si vybrať požadovaný produkt. Vyhľadávanie je naozaj veľmi jednoduché, nakoľko sa v hornej a bočnej ľavej lište nachádzajú všetky požadované kategórie, z ktorých možno vyberať, či už podľa určenia, materiálu a pod.

      Objednávanie ja naozaj veľmi jednoduché a spočíva v pár krokoch:

      1. zaregistrujte sa
      2. prihláste sa
      3. vyberte si požadovaný produkt
      4. vložte ho do košíka
      5. zadajte adresu doručenia tovaru
      6. vyberte spôsob platby a dopravy
      7. odošlite objednávku s povinnosťou platby

      No môže byť objednávanie nábytku ešte jednoduchšie? Povedzte nám o ňom. Máte na výber z možností dopravy tie nasledovné:

      • osobný odber
      • doručenie na vami zadanú adresu

      A možnosti platby za tovar sú:

      • dobierka
      • prevod na účet
      • sporo pay
      • tatra pay
      • nákup na splátky
      • záloha

      Je len na vás ktorú z možností si vyberiete. V prípade, že patríte medzi nedôverčivejších  ľudí, ktorí odmietajú platiť za tovar, ktorí ešte nedržia v rukách, odporúčame platbu dobierkou, teda v hotovosti, po doručení tovaru. Určite oceňujeme snahu, prístup a politiku tohto obchodu a odporúčame nakupovať práve na Novynabytok.sk určite to neoľutujete.