Recenzie, skúsenosti s Myprotein.sk

http://www.myprotein.sk
Rozloženie obchodu59%
59%
Dodacia doba2 dni2 dni
Kvalita komunikácie43%
43%
Ceny59%
59%
Celkové hodnotenie63%
63%
Spokojnosť s vybavením reklamácie na 7%, vybavené priemerne za 2 dní.

6 Zákazníkov neodporúča tento eshop

Vaša recenzia

nedoporučuje eshop

Marcela 13. mája 2022

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Spokojenost s vyřízením reklamací na 0%, vyřízené za dny

Objednala som u nich leginy, su prijemne a fajn material, ale vobec nesedia velkostne, su uzke a nedaju sa pretiahnut cez stehna a boky, ked som to reklamovala tak stale mi dokola pisu, ze mam poslat tovar naspat kurierom a zaplatit postovne aj poistenie zasielky alebo rovno do Polska a zase kurier a poistenie zasielky. Pri takomto pristupe sa na to clovek vykasle a necha si vec doma. Myslela som, ze je to seriozna stranka, ale len kym nieco nechcete reklamovat.Maju na stranke, ze ked je chyba na ich strane preplatia postovne, ale to je len klamstvo, ja ich nevraciam z rozmaru, ale ze im nesedi velkost a aj tak mi pisali, ze si musim platit. Takze vobec neodporucam, aspon co sa tyka nakupu oblecenia

nedoporučuje eshop

Tomáš 13. apríla 2022

55%

Rozloženie obchodu

3 dniDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Za vrátenie tovaru si účtujú poplatok 8€, alebo môžte tovar poslať do Poľska. Pochybujem, či je to legálne, samozrejme to nie je nikde na webe napísané.

nedoporučuje eshop

Jakub Danko 13. apríla 2022

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Spokojenost s vyřízením reklamací na 0%, vyřízené za dny

Ešte mi to nereklamovali, je to vyše 3 týždňov a stále nič. Som sklamaný a navyše poštovne si hradíte samy v mojom prípade to bolo necelých 45€. Nikdy viac si odtialto nic neobjednám

nedoporučuje eshop

Tatiana 3. decembra 2021

40%

Rozloženie obchodu

3 dniDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Objednávala som prvý a poslednýkrát. Je veľký problém s vrátením vecí, naťahovala som sa s nimi 2 mesiace cez správy, stále tvrdili, že im tovar neprišiel. Až po dvoch mesiacoch som obdržala e-mail, že im vrátený balík prišiel, ale namiesto troch vecí, ktoré som poslala, mi vracali peniaze len za 2. Veľká nespokojnosť. Na to aký to je “vychýrený” eshop, tak komunikácia a celkovo služby 0 bodov. Nikdy viac! Nehovoriac o tom, že na veciach boli menšie škvrny, na nových veciach podotýkam.

nedoporučuje eshop

Ulrika Gajdošová 12. októbra 2021

60%

Rozloženie obchodu

3 dniDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Spokojenost s vyřízením reklamací na 20%, vyřízené za 7dny

Na stránke je ikona vrátenie zadarmo. No toto vrátenie zadarmo sa nevťahuje na všetky prípady a poštovné na vrátenie bolo skoro 10 EUR.

nedoporučuje eshop

Adrian 12. októbra 2021

70%

Rozloženie obchodu

3 dniDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Komunikacia cez zakaznicky servis v anglickom jazyku
Ludi nachytane na zlavy a potom mate v tom len bordel a neviete spracovat viac objednavok.
Z aliexpresu mi pridu veci skor ako z myprotein eshopu.

doporučuje eshop

Samuel 18. júna 2020

  • mega výber doplnkov
  • super ceny
  • maximálna kvalita
95%

Rozloženie obchodu

3 dniDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Som verný zákazník a doteraz som bol stále spokojný. Za mňa super eshop s kvalitnými vecami.

doporučuje eshop

Aleš 18. júna 2020

  • poštovné zadarmo
  • program na odporúčanie
  • rýchla reakcia na emaily
  • prišla zlá veľkosť
98%

Rozloženie obchodu

2 dniDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Vysoká kvalita doplnkov stravy. V objednávke som mal aj tričko, prišlo M namiesto L. Vymenili mi to v priebehu týždňa na ich náklady.

Vaše hodnotenie obchodu

Aká je vaša skúsenosť?
    +
      +
      Prehľadnosť obchodu
      Dodacia doba
      dni
      Kvalita komunikácie
      Ceny
      Skusenosti s reklamáciou
      Doba vybavenia reklamácie
      dni

      Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *.

      Naša odborná recenzia

      • doprava zadarmo pri nákupe nad 60€
      • exkluzívny odporúčací program
      • široký sortiment kvalitných produktov
      • mierne drahšie poštovné v porovnaní s konkurenciou