Recenzie, skúsenosti s Mall.sk

https://www.mall.sk/
Rozloženie obchodu15%
15%
Dodacia doba2 dni2 dni
Kvalita komunikácie11%
11%
Ceny13%
13%
Celkové hodnotenie33%
33%
Spokojnosť s vybavením reklamácie na 10%, vybavené priemerne za 3 dní.

28 Zákazníkov neodporúča tento eshop

Vaša recenzia

nedoporučuje eshop

Ivana 16. septembra 2022

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Ako už mnohí, mall.sk už nikdy viac. Pokiaľ nevedia zabezpečiť partnerský predaj, nech taký tovar ani neponúkajú. 3x mi bol presunutý termín dodania, bez podania informácie, či vysvetlenia situácie, už je tomu vyše 2 týždňov. Zinkasovať peniaze – tam končí ich starostlivosť o zákazníka. Vianočné darčeky budem rozdávať v januári, ak vôbec.

nedoporučuje eshop

Radka 12. septembra 2022

20%

Rozloženie obchodu

3 dniDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Cítim obrovské rozhorčenie a sklamanie z tohto eshopu.
Absolútne otrasná, teda žiadna komunikácia so zákazníkom!!! Ešte som niečo takéto nezažila! Okrem zrušenej objednávky neviem z akého dôvodu a nevrátenia peňazí (verím, že len zatiaľ) NEREAGUJÚ na žiadnu z mojich správ! Nemám ani darčeky, ani peniaze, nie je možné s nimi komunikovať. Takéto jednanie je pre mňa absolútne neakceptovateľné!!! Určite nebudem tento akože obchod odporúčať svojim blízkym. Sklamali ma, mala som ku nim dôveru a väčšinu darčekov som riešila prostredníctvom nich. Ľutujem tento krok.

nedoporučuje eshop

Martina 12. septembra 2022

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Každopádne neodporúčam,som dlhodobím zákazníkom mall.sk a čo sa s nimi deje v poslednej dobe je neuveriteľné,keď sa spýtate prečo doručenia tak dlho trvajú stále výhovorky na dodávateľov,ja si ale neobjednávam tovar od dodávateľa ale priamo od mall.sk v tom prípade mňa absolútne nezaujíma aký majú oni problém z dodávateľom,objednávam položky kde je jasne napísané ,,skladom” ak raz mám niečo na stránke tak to mám mať k dispozícii predsa inak by som šla do obchodu alebo priamo k dodávateľovi.Nehovoriac o tom že si objednáte 2 kusy rôzneho sortimentu a vypýtajú si 2 platby poštovného alebo ako to oni nazývajú manipulačný poplatok.Ja si ale objednávam od nich jeden nákup je jedno či jeden alebo päť produktov,tak paradoxne chcem zaplatiť jeden manipulačný poplatok.Keď si objednám 10 kusov tak zaplatím 15 eur len manipulačný poplatok to ste kde videli???Katasrofa celý prístup a to aj mailovej komunikácie.Určite som nakupovala od nich posledný krát!!!!

nedoporučuje eshop

Sandra 13. mája 2022

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Objednala som si tovar, kde termín dorucenia bol 29.4.2022, dnes je 30.4.2022 a odvcera obeda nerobím nic ine, nez volam na infolinku kedy bude tovar doruceny. Bohuzial nikto netusi. Tovat je niekde u prepravcu, nevedia kde, nevedia kedy príde ci príde alebo ci nepríde vobec. Len mam cakat. Do kedy nikto netusi. V ziadnom pripade neodporucam a toto je posledny krat, co som u nich nakupovala

nedoporučuje eshop

Martin 13. apríla 2022

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Mall sk maximalne neodporucam dostal som poskodeny tovar dodanje trvalo 18 dni pisal som na reklamacie odpisali mi po tyzdni tak som im napisal a teraz mi zas neodpiju nic nekupujte

nedoporučuje eshop

Matúš 3. decembra 2021

20%

Rozloženie obchodu

3 dniDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Dva krát mi bol stanovený termín doručenia tovaru, dva krát mi to neprišlo, dva krát som zisťoval cez infolinku, prečo mi to neprišlo, ani na druhý krát som sa nedozvedel, prečo objednávka nebola vybavená. Dostal som len odpoveď, že problém je u partnera, ja som si ale tovar neobjednával u partnera, ale u mall.sk. Objednával som si u nich dva krát, prvý a posledný.

nedoporučuje eshop

Romana 3. decembra 2021

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Celé zle!objednala som si tovar, došlo úplne niečo iné,tovar mi nemôžu vymeniť za ten ,ktorý som si objednala, nakoľko tovar majú z partnerského predaja, NEODPORÚČAM!

nedoporučuje eshop

Marek 7. októbra 2021

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Idem si po zasielku ale to bolo naposledy cez MALL pridem a on si vypita test nie ze by boli radi ale on ci mam platny certifikat ach jaj ubohe ked som dal recenziu tak ma s MALL otravovali aby som zmenil hodnotenie lebo nebudu vitazom tak drzim palce odvtedy som tam nenakupil nenakupim aj ked maju nieco lacnejsie tak len s principu a tak jsto aj ine obchody co otravovli a to mali drzost este vyvolavat a mailovat normalne nasilny na koment lebo on chce hodnotenie!!! Aspon vidite ze ich nezaujimate!!! Mam tie maily stale

nedoporučuje eshop

vlado 4. júna 2021

35%

Rozloženie obchodu

3 dniDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Spokojenost s vyřízením reklamací na 20%, vyřízené za 0dny

neodporucam,reklamacia sa taha od februara a stale nic

nedoporučuje eshop

Radoslav 19. apríla 2021

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Hnevá ma ze zrušia pobočky v Ziline a ked si niečo objednávam neda sa to doručiť na zasielkovňu ale len pošta alebo kurier. Vobec som neni spokojný s momentálnym fungovaním MALLu.

123

Vaše hodnotenie obchodu

Aká je vaša skúsenosť?
    +
      +
      Prehľadnosť obchodu
      Dodacia doba
      dni
      Kvalita komunikácie
      Ceny
      Skusenosti s reklamáciou
      Doba vybavenia reklamácie
      dni

      Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *.