Recenzie, skúsenosti s iZlato.sk

http://izlato.sk
Rozloženie obchodu52%
52%
Dodacia doba2 dni2 dni
Kvalita komunikácie51%
51%
Ceny51%
51%
Celkové hodnotenie61%
61%
Spokojnosť s vybavením reklamácie na 0%, vybavené priemerne za 1 dní.

7 Zákazníkov neodporúča tento eshop

Vaša recenzia

nedoporučuje eshop

Eva 8. februára 2021

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Spokojenost s vyřízením reklamací na 0%, vyřízené za dny

Katastrofalny obchod absolutne sa im neda dovolat na emaily nereaguju. Pristup na linke kde sa objednava je strasny dvihli nejake dve sedlane ktore o pojme slusna komunikacia ani nezavadili. Urazili nas cez telefon asi si neuvedomili ze je to v pozadi pocut a podotykam ze sme komunikovi s nimi slusne a pekne. Ziadam.obchod po precitani recenzie o kontaktovanie co najrychlejsie na email ktory aom uviedla. Je mi luto ze musim pisat zlu recenziu a vidim to ako jediny sposob komunikacie s obchodom neodporucam.

nedoporučuje eshop

Svetlana 10. novembra 2020

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Spokojenost s vyřízením reklamací na 0%, vyřízené za dny

Izlato je super,pokial sa nieco nepokazi..Mam od nich 3 prstene a na tom najnovsom po mesiaci vyletel kamen.Vyletel pri umyvani ruk,ale manzel rozobral umyvadlo a podarilo sa nam ho vybrat.Prsten sme poslali na reklamaciu.Trvala mesiac/ celu dobu vobec nekomunikovali,ani ci prsten dorazil,ani ci reklamaciu uznavaju,ledva odpovedali na mail co im poslal manzel.Jedneho pekneho dna volal kurier a prsten doniesol opraveny.Ale co sa nestalo ani nie za 3 tyzdne rovnaky kamen vypadol znova.Avsak vonku,a tsk sa mi ho nepodarilo najst.Prsten sme znova zbalili a poslali.Komunikacia obchodu 0.Dnes vola kurier a priniesol prsten tak ako sme ho poslali.Reklamacia neuznana,vraj je to mechanicke poskodenie..Zaujimave,ze prvy krat to mechanicke poskodenie nebolo..Anilen sa neozvali,ze ci teda nechcem prsten opravit na vlastne naklady.Prsten som dostala 25.7 a dnes 3.11 ho mozem akurat tak smarit do kosa.

doporučuje eshop

Patricia Paulovicova 10. novembra 2020

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Prstienok je nadherny za super cenu odporucam

nedoporučuje eshop

Tatiana 14. októbra 2020

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Spokojenost s vyřízením reklamací na 0%, vyřízené za dny

Nahrdelnik sa mi po 2h nosenia rozpadol, okamzite som dala reklamovat tovar, samozrejme reklamacia nebola uznana bez uvedenia ziadneho dovodu preco nebola uznana, v obchode som nakupovala prvy a poslednykrat nikomu neodporucam.

nedoporučuje eshop

Fedor 3. augusta 2020

  • oveľa drahšie ako v Čechách!!!!!!
30%

Rozloženie obchodu

0 dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Náúšnice v Čechách o 40€ lacnejšie, budeme na Slovensku kupovať stále predražený tovar?

doporučuje eshop

Peťo 7. novembra 2019

  • Rýchle doručenie
  • Seriózne jednanie
  • Veľký výber
100%

Rozloženie obchodu

1 deňDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Kupoval som zásnubny prsteň, doručený mi bol hneď ďalší deň. Som veľmi spokojný s nákupom, obchod môžem len odporúčať. Aj mojej snubenici sa veľmi páčil. Ďakujem vám.

doporučuje eshop

Maška 6. novembra 2019

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Prišiel mi krásny kvalitný šperk s gravírom. Dodanie bolo veľmi rýchle.
Určite z tejto stránky si ešte objednám

doporučuje eshop

Fitness595 25. septembra 2019

95%

Rozloženie obchodu

3 dniDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Priam obrovský výber šperkov, myslím, že každý si nájde to svoje. Ak rozmýšľate nad darčekom tak odporúčam kúpiť odtiaľto. Poradenstvo s výberom na 1*. Ceny sú super, najnižšie aké som kedy videla. Navyše to máte krásne zabalené a ide o hodnotný dar.

doporučuje eshop

Patra 18. septembra 2019

0%

Rozloženie obchodu

dníDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Spokojnosť s profesionálnym prístupom pracovníkov. Kupovala som šperk pre maminu k výročiu. Dĺžkovo jej síce nesadol ale bez problémov mi ho vymenili za este krajsi produkt v požadovanej veľkosti. Nemusím ani spomínať, mamino nadšenie

doporučuje eshop

Nela6 13. septembra 2019

  • Šíroky sortiment
  • Kvalitné výrobky
  • Výborné ceny
  • Kuminikacia
100%

Rozloženie obchodu

1 deňDodacia doba

Kvalita komunikácie

Ceny

Moja skúsenosť a kúpou šperku na predajní bola veľmi príjemná.
Veľké množstvo sortimentu a super ceny.
Určite odporúčam, mám veľmi veľa šperkov z iZlata, kvalita šperkov, opracovanie šperkov je veľmi na úrovní.

123

Vaše hodnotenie obchodu

Aká je vaša skúsenosť?
    +
      +
      Prehľadnosť obchodu
      Dodacia doba
      dni
      Kvalita komunikácie
      Ceny
      Skusenosti s reklamáciou
      Doba vybavenia reklamácie
      dni

      Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *.